Friday, May 6, 2011

I MISS MY FRIEND :(

hyep hyep ! mcm mna korang ? sehat ? aku hari neh agak sedeh + selsema :( . ouke ! malam neh aku nak story morry pasal I MISS MY FRIEND :( . hmm , serious sedeh :( . ouke , aku nak bgi kat korang dialog aku dengan dea yng maybe buad dea touching .

DEA : wehh , KALAO AKU MINTAK KAPEL , HNG TERIMA DAK ? 
AKU : dakk .. 
DEA : ohh , hmm ~ tapa .. 
AKU : ouke :D 


HA ! neh laa dialog nya , serious .. aku ta sgka dengan ayat "DAK" tuu bule buad dea touching . ouke , sumpah aku dah anggap dea mcm abnx kandong aku . ya Allah . byk nya dugaan yng hng bgi kat aku . lepaz 1 , 1 lgi mai . hmm , tdi aku suroh laa FAIZ tlg mintak maaf kat dea cuz faiz neh kan bezfren dea . then faiz tu kata .

FAIZ : wehh , dea kata dea maaf kan hng tpi jgn chat ngn dea . 
AKU : ohh , ouke tpi ap sebab dea tamao chat ngn aku ? 
FAIZ : ntah laa . 
AKU : hmm , klao maaf kan aku sebab terpaksa , ta payah laa . aku tao dea benci aku , klao nak benci aku , benci ja la . aku ta kesah , aku tao aku spa . 
FAIZ : dakk , dea ta benci hng , hng jgn la ckp cam tu . dosa tao dak ? 
AKU : ohh , hmm , ouke ouke . 


hmm , see ? 6pak sangad dea benci aku . dah benci tu , ngakurw ja la . serious aku sedaq spa la aku bagi dea . hmm , actually , aku dah tak tao nak bgtao cam na kat mpa mlm neh . serious sedehh . byangkan , dqi pukol 8 lebeh tdi smpy sekarang aku nanges , 2 jam lebeh kod . dah bengkak pon mata aku neh . tapa laa , aku dah penad taip2 neh . ouke , bubye :') :'(

No comments:

Post a Comment