Tuesday, May 3, 2011

TAK PUAS HATI ~

ouke , aku nak update lagi blog neh , lama sangad tinggal , byk cerita ad . huhu . aku nak cerita pasal TAK PUAS HATI ~ nak tao tak puas hati kat spa ? hmm , perlu ka upload pic dea . hmm , upload ja lhaa . baru popular dea kan masok blog aku , hmm , budak tu bernama AZLIN IZZATI ! GRR ~ aku meluad sama dea . meluad tahap berukmonyetcipananakgajahanakular . sume ad . HAHA ! ya lhaa , mna tak meluad nya , aku tak cari pasal , dea yang cari . bila aku ajak gadoh . tamao pulakk . pengecut ! HAHA ! ouke ouke , jum tengok pic dea . 






HA ! neh lhaa AZLIN IZZATI tuuu , bgi korang sume dea cun tak ? dlm gmbaq maybe cun , kat luaq ? hmm ~ hampehhh ~ ouke r , nak iron baju pulakk . skowlaa . bubye !

No comments:

Post a Comment