Sunday, April 24, 2011

100 n 101 !

hye hye . lagi sekali aku nak membebel kat korang sume utok hri ini . bule ? ofcoz la kan ? hehe . ouke ouke , hri neh aku nak cerita psai 100 n 101 ! nak tawu hape cerita nya . jum dengar aku bercerita . korang bule scroll bawah then tengok dekat sidebar ad tuliz PENGIKUT SETIA KU :) . ad kan ? tengok followers aku , dah mencecah 101 ! ya Allah ! seronok nya *bapak batak minah neh , orng laen smpy beribu2 dah followers tak kata ap2 pon* .. hehe , followers ke - 100 aku ialah IZZ MAN n yng ke - 101 ialah FARHANNE COMEL . actually , aku bangga laa cuz blog aku neh bukan famous pon kan ? spa laa nak visit :( . huhu , suda la suda . berhenti melalut :D . ouke ouke . aku nak kasi award laa dekat followers ke - 100 n ke - 101 aku tpi tak tawu nak kasi ap .. korang ad idea ? kalao bab edit blog korang . mmg sah2 laa fail so yng tuu aku tak bule nak tlg la . hehe . tak tawu ap2 pon psal blog . blog neh pon kihah yng tlg edit kan . kalao aku edit sendiri , rosak laa blog neh . HAHA ! ouke ouke . aku tak pndy nak printscreen (betol ka aku eja neh) so pndy2 la tengok followers aku . HAHA ! ouke laa . meh aku tunjok pic follower aku ke - 100 n 101 tuu . jum tengok !


followers ke - 100 aku ..

HA ! neh laa Izz Man . actually , dea neh kwn aku . aku slalu kongsi rahsia aku ngn dea . HAHA ! dea sporting . suka kwn ngn dea . aku syg hng wehh , sbgai kwn :D .


followers ke - 101 aku ..

HA ! neh pulak Nur Farhanne Ridza . HUHU ! comel kan dea ? <3

ouke ouke . suda tired mao taip byk2 . bubye !

3 comments:

  1. haha . poyo gila muke dak pmpuan tuh . wakaka .
    btw, congrates ! ^^

    ReplyDelete
  2. HAHA ! ade ke patod kate at diri sendirii

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete