Monday, April 18, 2011

HPV DOS KE-2

HYE ! hqy neh aku ad cerita pasai HPV DOS KE-2 . nak tao ap cerita nya ? sila lah baca post aku , if tak paham , komen je :) ouke ouke , jum start bercerita ~ hary ahad hary tuu , aku n membew2 form 1 kena cucok . GRR ~ sakett gila . mula dea masok jarum tuu , ouke lagi , tyme dea tarek jarum tuuu , takod gila ! tak sangka saket cam tuu , membew2 kelaz 1D , 1E 'n' IF kata saket . dah laa tu , dok bagi aku ketaq , GRR ~ serious takod n kemarin aku cakap dengan ANIZ ALOOHA nehh . dea kata DOS KE-3 lagi saket , dea kata , jarum tuu cucoh dekat api . GRRRR ~ lagi seram dangaq . hmm , nak tgk dak muka aku n aku rasa cam na tyme tuu ? sat sat .


HA ! cam neh laa muka n ap yngg aku rasa . mmg tak becakap lgsong laa . diam jaa . HAHA ! yngg kwn aku neh nak nanges . aku pon kata la kat dea cam neh "Sabor Je Lah ~ " . HAHA ! then , dea pon stop laa nanges . lawak kod tpi ap2 ponn , lpaz kena cucok tuu , rasa nak kena cucok lagi , huhu ! ouke r , mlaz mao taip byk2 . bubye !

No comments:

Post a Comment